Menü

4 Haziran 2012 Pazartesi

MB Chubby Stick Tadında Bir Hafta Diler...


Sizi bilmem ama ben chubby stick tadında şeker gibi bir haftasonu geçirdim ve kendimi yeni haftaya hazır hissediyorum :) 

Uzun zamandır biz güzellik bloglarının çokça sevdiği Chubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcısı dünya çapında bir fenomen haline geldi. Buna karşı koyamayan Clinique, Chubby çılgınlığını kalıcı ve kapatıcılık özelliğine sahip 10 yeni renkle arttırmaya devam ediyor. 

Heaping Hazelnut 



 Bountiful Blush 

     

 Two Ton Tomato 


Oversized Orange 


 Mighty Mimosa 


 Curvy Candy 



 Pudgy Peony 




 Richer Raisin 


 Fuller Fig 


 Voluptuous Violet 





Sevgili Clinique bu 10 yeni renkten ikisini Two Ton Tomato ve Oversized Orange'ı denemem için bana gönderdi fakat sanırım Richer Raisin'de makyaj çantamda yer alacak. 

Ama bunun için Temmuz başını beklememiz gerekiyor. Çünkü 10 Yeni rengiyle Clinique Chubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcısı TEMMUZ ayı itibariyle bütün Clinique satış noktalarında. 

Peki bu zamana kadar ne yapabiliriz :) 


8 hazirana kadar “Facebook.com/cliniqueturkiye” sayfasına girerek önce kendi Chubby renginizi yaratabilir, sonra da size özel renginizi sevdiklerinize bir öpücük olarak gönderebilirsiniz. 

Uygulamanın en ilgi çekici özelliklerinden biri Clinique’in Global Makyaj Artisti Jenna Menard’ın önerilerini öğrenme fırsatının olması. Uzman Önerileri linki sizi Menard’ın seçtiklerine yönlendirecek ve rengarek Chubby’ler ile yaza uygun değişik renkler yaratabilmenizi sağlayacak. 

Gönderdiğiniz öpücüklerinizi duvarınızda paylaşabilir, arkadaşlarınıza gönderebilir ya da çıktısını alabilirsiniz. Uygulamanın galerisine kaydettiğiniz size özel renginiz bütün kullanıcılar tarafından oylanacak ve “en çok oyu alan ilk 100 Chubby rengi yaratıcısı” Clinique’ten harika bir hediye seti kazanacak. 

Chubby Dostluğu Sever! 
Chubby’nin en yakın arkadaşlarından oluşan harika seti kazanmak istemez misiniz? Yazın ihtiyacınız olan herşey bu sette! Neme doymuş bir cilt, uzun kirpikler ve tabiki Chubbylenmiş dudaklar! 




Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 49 TL *

*Basın bülteni


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...