Menü

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Avene Clean - Ac Nemlendirici

Bu nemlendirici aslında birazcık sivilce tedavisinden dolayı kurumuş, soyulmaya başlamış, beyazlaşmış bir cilde sahip kişileri ilgilendiriyor. Çünkü normal ciltlere hele ki yaza günlerinde ağır gelebilir. Nitekim ben de yaklaşık 1,5 yıl önce sivilce tedavisi görürken doktorumun tavsiyesiyle kullanmaya başlamıştım. 4 ay kadar hergün dolu dolu kullandım. Makyaj çekmecelerimde bahar temizliği yaparken boş tüpüne rastladım.
Açıkçası ilk kullandığımda yüzümde sivilce yapmasından korkmuştum çünkğ yapısı biraz yağlı gibi. Ama bırakın sivilce yapmayı pul pul kertenkele gibi dolaşan bendenizi normal insan tipine kavuşturdu. İnsanlar yüzüne ne oldu diye sormaz oldu :D Zaten ürünün vaadi de sivilce tedavisinden yorulan cildi rahatlatmak.

Benzer sıkıntılar yaşayanlara tavsiye ederim

Sevgiler

MB

2 yorum:

  1. Bu benim cildimde yapis yapisti : D Bu yüzden cleanance emulsion olanini daha cok sevmistim, onuda gecen sivilceyle bogusan kuzenime hediye ettim denemesi icin : )

    YanıtlaSil
  2. benim cildim bu dönemde çok inanılmaz kuruydu bembeyaz geziyordum, kış aylarının da etkisiyle bana yapış yapış etki bırakmadı :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...