Menü

9 Şubat 2012 Perşembe

Rimmel - Match Perfection Concealer

Daha önce şuradaki yazımda toplu olarak Rimmel ürünlerimi paylaşmış ve sizin isteğinize göre sırayla detaylı incelemelerini sizlerle paylaşacağımı söylemiştim. Yoğun istek üzerine Match Perfection Concealerla başlıyorum :))

Aslında kendisine bir concealerdan çok göz altı aydınlatıcısı diyebiliriz. Çünkü öyle aman aman bir kapatıcılık sağlamıyor, zaten öyle bir iddiasıda yok. Bendeki en açık numarası 010 Ivory. Sürüldükten sonra cilt tonunuza yakınlaşıp hafif bir aydınlık sağlıyor. Benim göz çevremde morluk vs. gibi bir sorunum olmadığından dolayı benim için yeterli geliyor. Çizgelere de dolmuyor, gün içerisinde göz kapağında toplanmıyor diyebiliriz. Fırçalı tüp ambalajı büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Bence en büyük artılarından biri de bu. Aldığım günden beri aralıksız kullandığımı söyleyebilirim. Aslında swatchlarını çekmiştim fakat ışıktan çok fazla belli olmadığı için burada paylaşamadım malesef (Son dönemde gün ışığını yakalamamız iyice zorlaştı malum hava koşullarından dolayı)

Fiyatını net hatırlamıyorum fakat 15 TL'den pahalı değil sanıyorum. 

Yani diyeceğim o ki; ben öyle kapatıcılarla uğraşmak istemiyorum, sabahları sürüp çıkayım, aydınlık versin yeter, bir de ucuz olsun diyorsanız alabilirsiniz. Ben sanırım tekrardan alacağım.

Sevgiler 

MB

5 yorum:

  1. özellikleri bana uygun görünüyor kullanımı da böyle rahatsa sanırım bana bunu almak düşer :))

    YanıtlaSil
  2. merak ediyordum yaa :D sevindim yazdığına :D

    YanıtlaSil
  3. uygun rengi varsa ben de denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bunu almanyada hic görmedim : )

    YanıtlaSil
  5. keşke daha önce olsaydı bu yazı :9bende karar veremeyince, garnier roll on aldım:)
    gelecek sefer için aklımda olsun :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...