Menü

17 Şubat 2012 Cuma

Eczanemizde.com Alışverişi

Uzun zamandır bu tarz cilt bakımı ürünlerimizi Shayna ile birlikte eczaneye gidip almak yerine oturduğumuz yerden Eczanemizde.com'dan almayı tercih ediyoruz. (Belki sizde farketmişsinizdir) Hem bu şekilde ürün seçeneklerimizi daha iyi görüp, düşünerek alışveriş yapıyoruz. Hem de kampanyalardan faydalanıyoruz. En azından eczanelerdeki gibi saçma sapan işe yaramayacak bir sürü ürünü size satmaya çalışan ya da pek çoğumuzun başına geldiği gibi belli ürünleri almadığınızda size ezik muamelesi yapan satış temsilcileri yok.(Bu nedenle kozmetik, cilt bakımı alışverişlerimin tamamını internetten yapabilirim heralde.) Bunun yerine evde oturup bilgisayar başında beğendiğim ürünleri önce Makeupalley'den araştırıp, sonrasında satın alıyorum. Ertesi gün de elimde oluyor. Şimdiye kadar hiç sekmedi.

Gelelim aldıklarımıza :))

Bu kutu haftasonu beni ziyarete gelecek Shayna'yı bekliyor. Aslında Capital Soleil güneş kremi+renkli nemlendirici olan bir kampanyayı seçmiştik fakat ellerinde kalmamış. Bu yüzden telefonla arayıp bu paketi kabul edip etmeyeceğimizi sordular. Açıkçası 2'sini de deneyip sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz :)
Effaclar duo ise Toleriane Fluid ile dönüşümlü kullandığım bir ürün, şuradaki yazımda bahsetmiştim. Bioderma Sebium Pore Refiner uzun zamandır merak ettiğim bir üründü, yazısı yakında blogda olacak. Vichy 3in1 One Step Cleanser  ve Sebamed şampuanın deneme boyu ise Eczanemizde.com'dan hediye geldi :))

10 yorum:

  1. güle güle kullan tatlım.sanal eczane keyfi bir başka oluyor :))
    bu arada bende bununla ilgili bir post yapmıştım..ilk paragrafta adı geçmeyen eczanemizde.com'du aslında.
    memnun kalmana sevindim canım.zira bir yılda altı kez alışveriş yapmış olduğum halde.nedense ürün ile ilgili sorularıma nedense hiç cevap alamıyordum.şimdiki eczanemden memnunum :))
    sevgiler canımcım

    YanıtlaSil
  2. çok şaşırdım canım benim maillerime de dönüş yapıyorlar genelde (: belki de önceden bu şekildeydi bilemedim ben de
    internetten her yere kredi kartımı verip alışveriş yapmak zor oluyor buraya güvendiğim için hep buradan alışveriş yapıyorum ben de

    YanıtlaSil
  3. bana once yanlis urun yolladilar sonra geri yolladim, yerine tonigi yolladilar o da dokulmus geldi, bir daha birsey almam. zaten ne bir ozur ne bir tester, yok kalsin

    YanıtlaSil
  4. cok güzel ürünler almissin tatlim, güle güle kullan! : )

    YanıtlaSil
  5. Wowww çok güzeller güle güle kulaaan :)

    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Değerli Pembe Fiyonk,
    Yoğunluktan dolayı bazen kaçırdığımız mailler olabiliyordu. Bu sorunu çözmek adına online yardım kısmını faaliyete geçirdik.
    Şu anda sitemizde ike tüm sorunlarına anında online cevap alabiliyorsun. Bence en popüler online eczane olan eczanemizde.com'a dönmelisin.

    YanıtlaSil
  7. Değerli Thucresi,
    Lütfen benimle mail adresini ve sipariş numaranı paylaşır mısın?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Bioderma sebium pore refiner alacağım ben de bugün yarın. 3 ay olmuş siz alalı. Nasıl memnun musunuz gözeneklere etkisi oldu mu? Kısa bir açıklama yaparsanız çok sevinirim işe yaramıyorsa boşuna almak istemem :)

    ezgiyleguzellik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Ezgi. Por refiner ile ilgili 1-2 güne yazı yazacağım. beklemede kal :)

    YanıtlaSil
  10. Beklemedeyim o zaman en meraklısından :))

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...