Menü

13 Ocak 2012 Cuma

the Balm NUDE'tude Eyeshadow Palette

 İki haftadır evde hasta yatan biri olarak ilk dışarı çıkma  fırsatı bulduğumda gittiğim yer Gratis oldu :) Mağazadan girer girmez the Balm standından bana göz kırpan bu paletle karşılaştım. Sadece bir tane kalan bu güzelliğin sahibi ben olmalıydım :)


Ambalajını ilk gördüğümde son günlerde bütün yabancı bloglarda gözümüze sokulan Urban Decay Naked palette'i anımsadım. Renkler de aynı şekilde naked 2 palete çok benzer. Kapağında da büyükçe bir aynası var ve rahatlıkla bu aynayı göz makyajınızı yaparken kullanabilirsiniz. Bu açıdan çok kullanışlı bir palet.

İçerisinde 12 farklı renk barındırıyor. Bunlardan sadece 4 tanesi mat yapıya sahip. Renklerin bir çoğu simli olması ve koyu tondaki renkleri nedeniyle bazı yabancı bloglar gece makyajı için daha uygun  bulmuş bu paleti fakat bence gece gündüz rahatlıkla kullanılabilir :)


İlk 4 renk ışıltılı ve açık renkler. Daha çok aydınlatıcı görevi üstlenecek bu renklere ben bayıldım. Günlük ofis makyajında aydınlık gözler için birebir.Özellikle stand-offish'i her gün kullanabilirim.


 Kahvenin metalik tonlarını Sultry ile karıştırmak keyifli olabilir. Son dönemde özellikle bakır rengine dönük metalik makyaj konusunda takıntılıyım ve bu renkler bana çok yardımcı olacak bu konuda.



 Son dörtlümüz daha çok mat renklerden oluşuyor. Bu tonları daha çok gece makyajında kullanmayı tercih ediyorum.

Farları swatchlarken herhangi bir baz kullanmadım. Fakat yine de renklerini yeterince verdiğini düşünüyorum. Yapı olarak da toz toz olan bir far değil, daha yumuşak ve kremsi yapıda. Bu özelliği nedeniyle gün içerisinde uçup gitmeyeceğini düşünüyorum.

Fiyatı 60 TL. Fiyat kalite açısından performansı yüksek bir far paleti. Renk skalasıyla her yerde kullanılabilecek renklere sahip olması açısından yatırım yapılabilecek bir ürün.

The Balm ürünlerini Gratis'lerde bulabilirsiniz. Ara ara yeni ürünleri gelebiliyor bu yüzden arada gidip standları karıştırmak gerek.

Sevgiler


2 yorum:

  1. canım sağlığın nasıl iyi misin???

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim tubitos sağlığım çok iyi artık dışarı çıkmaya başladım yavaştan :))

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...