Menü

24 Kasım 2011 Perşembe

Takma Kirpik Etkisi - Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara


Max Factor maskaramız hakkında ne diyor ?

Max Factor’ün yeni maskarası False Lash Effect Fusion ile dolgun ve uzun kirpiklere ulaşmak artık çok daha kolay! Max Factor False Lash Effect Fusion maskaranın sahip olduğu fırça teknolojisi ile kirpikleriniz formunu kaybetmeden hem daha hacimli hem de iki kat daha uzun!

Aynı anda hem uzun hem de hacimli kirpiklere sahip olmak isteyen kadınlar bunca zaman hep iki ayrı maskaraya sahip olmak zorunda kaldılar. Makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor False Lash Effect Fusion, uzun kirpiklerle dolgun kirpikler arasında tercih yapmak zorunda kalan kadınların yeni maskarası olacak.

Max Factor False Lash Effect Fusion, Max Factor’un bugüne kadar ürettiği en büyük fırçası sayesinde her bir kirpiği kökten uca dolgunlaştırırken maksimum uzunluğa ulaşmasını sağlıyor. Max Factor False Lash Effect Fusion’ınfırçasındaki yenilikçi lif teknolojisi ile kirpikleriniz kendi formunu kaybetmeden hacim kazanırken 2 kata kadar uzuyor. Ayrıca kirpikler sertleşmeden kuruduğu için esnekliklerini koruyor ve doğal bir görünüme kavuşuyor. Max Factor False Lash Effect Fusion, bakışlarınızla büyülemek istediğiniz anlar için ideal...

Mission Beauty diyor ki ;

Max Factor ne dediyse doğrudur :) Benim şimdiye kadar kullandığım, bütün beklentilerimi gerçekleştiren tek rimel.

-Kirpiklerimi birbirine yapıştırmıyor
-Topaklanmıyor
-Kirpik kıvırıcıya ihtiyaç bırakmıyor
-Dolgunluk verirken aynı zamanda da kirpiklerimi uzun gösteriyor.

Aşağıdaki fotoğrafta kirpiklerime iki kat sürdüğüm halini görebilirsiniz.


Eğer ki kirpiklerinizde takma kirpik etkisini seviyorsanız kesinlikle deneyin derim ama tercihiniz doğal kirpiklerden yanaysa uzak durmak isteyebilirsiniz.

Sevgiler

MB

1 yorum:

  1. Merhaba cok güzel izah edilmiş ve cok hoş resimler ile anlatılmış kutluyorum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...