Menü

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Tchibo ile Yüz Masajı ve Cilt Temizliği

 Netten dolanırken tesadüfen Tchibo'da kargonun ücretsiz olduğunu gördüm ve ne zamandır aklımda olan aletten kaptım bir tane. Gerçi almam kolay olmadı,sistem hata verip durdu ama müşteri hizmetlerini aradım ve sorun hemen çözüldü. Müşteri hizmetlerini pazar günü aradım -telefona kimsenin cevap vermeyeceğini düşünüyordum-  vee telefonun ucundan çok tatlı bir ses  ''Alo Tchibo müşteri hizmetleri'' dediği an beni kazandı Tchibo. Müşteri hizmetleri oldukça ilgiliydi, sorunu çözene kadar uğraştılar sağ olsunlar ve siparişimi verdim
Geleyim sadede.Siparişimi pazar günü verdim, o gün ÜCRETSİZ KARGONUN son günüydü. Paket elime 2 gün içerisinde sapasağlam ulaştı. Kutunun kalitesi oradan da belli oluyor mu?

Mırmırı da hediye ettiler dermişim :) Mırmır'ın hikayesini ayrı bir postta yazacağım.Ben kutunun fotoğrafını çekmek isteyince ilgiye bayılan Duman (mırmırın adı) kutuya yasladı sırtını ve uyku pozisyonunu aldı :) 

Aldığım alet bu. Henüz temizleme başlığını denemedim ama masaj başlığını denedim ev hoşuma gitti. Yüzünüzdeki kasların hareketlendiğini hissediyorsunuz. Temizleme başlığını da kullanınca bu yazımı güncelleyeceğim.

FİYAT: 24.95TL

Bu arada Tchibo KARGO ÜCRETSİZ  kampanyasını 31 Temmuz yani yarına kadar uzatmış, Tchibo'dan almak istedikleriniz varsa, Tchibo mağazasına gitmeye üşeniyor veya şehrinizde  Tchibo mağazası yoksa bu fırsatı kaçırmayın derim. Kahvelere de göz atmakta fayda var =)

Tchibo online alışveriş için TIKTIKTIK
Takipte kalın.Bugün birkaç post daha gelecek :)

7 yorum:

  1. shaynam güzel günlerde kullan cicini,ben çok beğeniyorum,bu ufaklıkta ne çok merak ettim ceviz ne olduuuu...

    YanıtlaSil
  2. bende de var buu:) çok seviyorum kendisini:) yalnız fırçayı sakınn bastırma yüzüne, "dokunsa" yeter.söylemedi demee :D

    YanıtlaSil
  3. @özgecim teşekkür ederim.Az önce duşta denedim ve beğendim,birazcık kızarttı ama yinede iyi.O ufaklığı ağlarken buldum,dayanamadım eve aldım,Ceviz İstanbul'da annem bakıyor ona :)

    @archi sağol canım,bastırmamıştım bende ama iyi oldu söylediğin,yoksa denemeye kalkardım :)

    YanıtlaSil
  4. ben bunu çok merak ediyorum canım hemen bekliyorum sonucu :)

    bu arada duman büyümüş sanki :)

    YanıtlaSil
  5. *miss 2 kere kullandım bu yazımdan sonra beğendim.Abartıyor muyum bilmiyorum ama cildimin canlandığını hissettim.Tavsiye ederim canım.

    Dumana neler yediriyorum görsen,tavukla,peynirler,sütler :) yarıyor hepsi,açmış meer yavrum

    YanıtlaSil
  6. bende buna benzer clarisonic makinesini aldim ve bence gercekten ise yariyor ama henüz tek iki üc hafta oldu, sen hala kullaniyormusun?

    YanıtlaSil
  7. Düzenli kullanmasamda aklıma geldikçe kullanyorum.Masaj başlığını nemlendirici sürdükten sonra yüzümde gezdiriyorum,yüz kaslarını kreminde etkisiyle rahatlatıyor :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...