Menü

14 Temmuz 2011 Perşembe

SOLANTE acnes Sun Care Lotion



Solante Acnes Lotion Spf 50
Bu ürün akneli ve akneye eğilimli olan ciltlerin güneşten mümkün olan en geniş şekilde korunmasını sağlarken aknenin giderilmesine de destek sağlar.
  • YAĞSIZ 
  • NON-KOMEDOJENİK 
  • HİPOALERJİK 
  • SUYA DAYANIKLI  
formül.
     Karma,hassas ve sivilceye meyilli olan cildime güneş koruyucu ararken Solante Acnes'e denk geldim.Daha doğrusu bir tavsiye ile üründen haberdar oldum.Güneş koruyucudan hepiniz gibi bende etkili koruma,cilt tarafından kolayca emilebilirlik ve yağlanma yapmamasını bekliyorum.Böyle bir krem bulamamış olsam da bu zamana kadar kullanıp da en memnun kaldığım krem BABE SPF50 OİL FREE oldu.SPF 50 yerine SPF 30 olsaydı tekrar ondan alırdım ama SPF 50 olduğu için ağır biraz.

    Geleyim Solante Acnes'e.Büyük umutlarla aldığım bu koruyucu benim için hüsran oldu.Evet krem akneli ciltlere uygun,alerji yapmıyor,yağsız ama kullandığımda çok ilginç bir durumla karşılaştım.Kremi sürdükten sonra yüzümden soyuluyor krem.Beyaz beyaz duruyor,sanki yüzüme kireç dökülmüş de toz toz olmuş gibi.Bu beyaz tozlanma da makyajı bozuyor. 

    Artı yağsız olmasına,benim cildimin de karma-kuru olmasına rağmen 2-3 saat içinde yağlanma yapıyor.150 ml olduğu içinde bitecek gibi değil.Yeni güneş koruyucu aramaya başladım bile ama bunu da ziyan etmek istemiyorum.Biraz daha kullanayım da bakacağım çaresine.Alalı 1-2 ay olmasına rağmen çeyreğinin çeyreğini de kullanamadım.

    Losyon olarak tanımlanmış koruyucumuz ama bence losyon ile krem arasında bir formu var,ne çok akışkan ne çok katı kıvamlı.İkisinin ortası.

    Kısaca özetleyecek olursam;
    Solante Acnesi sevMEdim çünkü;
    -Koruyucu yüzümden soyuluyor,makyajın kalitesiz gözükmesine sebep oluyor
    -Sürdükten sonra 2-3 saat içinde yağlanma yapıyor.
    -Aknenin geçmesine de faydası olmadı

    Solante Acnesi sevdim çünkü;
    -Sivilceye sebep olmuyor
    -Koruyuculuğu yeterli
    -Miktarı fazla (150 ml)

    -Bir daha alır mıyım?
    -Hayır almam çünkü makyajı seviyorum =)


    150 ml ve ben eczanemizde.com'dan 65 TL'ye aldım.


    7 yorum:

    1. bende kararsız kalmıştım en son uriage alarak noktayı koydum. roaccutna tedavisi görüyorum ve güneş koruyucumdan memnunum.

      YanıtlaSil
    2. merhaba canım.aynı urunden bende kullanıyorum.surdukten sonra 15dk bekleyıp oyle yapıyorum makkyajımı.bır sorun yasamadım.

      YanıtlaSil
    3. Mesajlarınızı geç gördüm,bu sıralar blogla ilgilenemiyorum kusura bakmayın
      @ Çeyiz kız uriageyi aklıma not ettim.Solanteden memnun kalmayınca Clinique supercity block aldım.

      @detuna bende sürdükten sonra 10dk bekliyordum ama kremin soyulmasının önüne geçemedim.Senin memnun kalmana sevindim

      YanıtlaSil
    4. Ben de yeni aldım bu ürünü yaklaşık 1 hafta oluyor. Fondoten olarak da clinique anti blemish'i kullanıyorum böyle bir sorun yaratmıyor. Çünkü ben de bir çok kremde aynı sorunu yaşıyorum ama bunda öyle bir sorun olmadı belki de makyaj ürünüyle uyuşmuyordur bu krem:)

      YanıtlaSil
    5. bir yıldır kullanıyorum süper bir krem benim cildim oldukça hassas kuru ama sivilceye meyilli ve bu kremde hiç bir sorun yaşamadım sivilce sorunu olan herkese tavsiye ederim...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sizin adınıza sevindim.Benim cildim karma olduğu için sanırım olmadı.Sivilce sorunu olan herkesin kullanabileceği bir koruyucu krem:)

        Sil
    6. Bunun tinted versiyonunu kullanıyorum bb krem gibi işlev görüyor ve artık ne fondöten ne de ID mineral pudra kullanıyorum..gerek kalmıyor. Bu versiyonun UVA koruması da daha fazla. Cildime sivilce yapmıyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kaç üründen biridir.

      YanıtlaSil

    Takipte Kalın!


    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...