Menü

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Rimmel Sexy Curves Maskara ile Kıvrık Kirpikler


Merhaba Sevgili Okuyucularım,
Bugün sonbaharı çok sevdiğime karar verdim.İzin günüm ama sıcaktan dışarı adım atasım gelmiyor.Sizin havalarla aranız nasıl?
Bu yazımı davul-zurna eşliğinde yapıyorum.Malum müziğin ve dansın Trakya'nın kültüründeki yeri büyük.Bu sıra sık sık düğün alaylarıyla karşılaşıyorum,şimdiki ise kapı komşumun torununun sünnet düğünü alayı.Hadi bakalım hayırlı olsun diyip KARA GÖZLÜ ÇİNGENEM AŞIK OLDUM BEN SANA EŞLİĞİNDE Rimmel Sexy Curves mascaradan bahsedeyim :)
Rimmel'in indirimlerinden birinde almıştım.Nedense Rimmel gibi dönem dönem indirim yapan markaların ürünlerini indirim dışı almak içimden gelmiyor.Oysa indirimsiz fiyatları da çok uçuk değil :) Bu arada NORMAL SATIŞ FİYATI 18 TL, İNDİRİMLİ SATIŞ FİYATI 10TL diye hatırlıyorum.
Rimmel Sexy Curves maskara adına yakışanı yapıyor,kirpikleri kıvırıyor ve tek tek ayırıyor. Ambalajın üzerinde FULL VOLUME&CURVE yazısının VOLUME (hacim) kısmının aldatıcı olduğunu da vurgulamam da fayda var. Zira yazının sonundaki fotoğrafta dolgunluk vermediğini göreceksiniz. Ayrıca ambalajın metalik mor rengine çarpılmamak imkansız. Benimkinin kenarlarında ufak tefek soyulmalar oldu 2-3 ay sonra ama
Bendeki 001 BLACK rengi, birde 003 INTENSE BLACK rengi varmış ama ondan malesef sonradan haberim oldu.
 Benim açımdan tek EKSİSİ 2. katı sürmeye izin vermiyor. Eğer sürersem kirpiklerimde ağırlık yapıyor ve çok sertleştiriyor.
Eğer rimelim kirpiklerimi kıvırsın, tek tek ayırsın, doğal görünsün (tek kat sürülmeli) istiyorum diyorsanız RIMMEL SEXY CURVERS size göre!! 


Alışık olmadığımız türden fırçası var. 3 boğumlu ve plastik yapılı bir fırça bu. Boğumlar kirpiklerin kavranmasını ve dolayısıyla kıvrık olmasını sağlıyor .

 

Normalde Sexy Curves'ü alt kirpiklerime sürmüyorum ama size fikir vermesi açısından sürdüm. Alt kirpiklere sürülmeye uygun değil malesef. Gördüğünüz üzere üst kirpiklere kıvrıklık veren boğumlar alt kirpiklerin dağınık olmasına sebep oluyor ve göz altına bulaştırmadan süremiyorum..
Rimmel Sexy Curves hakkında söyleyeceklerim bu kadar efendim. Sıradaki rimel yazım ya Alix Avien Magic ya da Maybeline Falsies olacak, DUYURULUR!! :)
Eğer rimel kirpiklerimi kıvırsın, tek tek ayırsın, tek kat sürüp doğal görüntü istiyorum diyorsanız RIMMEL SEXY CURVES size göre!   

Hoşçakalın ^_^

2 yorum:

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...