Menü

23 Temmuz 2011 Cumartesi

Alışveriş Biter Mİ Hiç =)


Evet,kozmetik mağazalarına,eczanelere yani alışveriş mekanlarına uzağım ama almaya hala devam edebiliyorum(online alışverişler sağolsun:) Bu alışverişimi de eczanemizde.com'dan yaptım.




La Roche Posay Effaclar Duo La Roche'un en meşhur ürünlerinden biri,bence en meşhuru.Bende inatçı sivilcelerime ve gözeneklerime faydası olur umuduyla aldım.Bakalım faydalı olacak mı?
40 ml ve 46.90 TL

Duo'nun yanındaki de La Roche Effaclar Miseller Solüsyon.50 ml ve Duo'nun hediyesi. Hassas ve yağlı ciltler için temizleyici solüsyon.

Avene ürünlerini genel olarak beğeniyorum.Couvrance serisinde yer alan kapatıcısını da uzun zamandır araştırıyordum.Ne yerli ne yabancı sitelerde ayrıntılı bilgiye ulaşamadım ve kapatıcımda bitmek üzere olduğundan artık alayım dedim.Parfümsüz ve spf 12 koruması olması benim için büyük artı.
%20 indirimli fiyatı 56 TL.Miktarı yazmıyor üzerinde maalesef

Sebamed İntim daha önceden de kullandığım genital temizleme jeli.Islak elime bir damla döküp köpürttükten sonra uyguluyorum.Sebamed'in çoğu ürününden memnun olduğum gibi bundan da memnunum.Özellikle genital bölgede kaşıntı,mantar vb olduğunda kullandığımda çok faydası oluyor.Tabi mantar vb durumlarda doktora gitmekte fayda var,genital bölge temizleyiciler bu gibi rahatsızlıklarda yetersiz gelecektir.Sadece tedaviye yardımcı olur.
200ml ve 15TL(%35 indirimli fiyatı)

Hepsi hakkında kullandıkça ayrıntılı yazacağım ama önce yazmamı istediğiniz olursa yorum bırakmanız yeterli.
İyi pazarlar :)

3 yorum:

  1. Güle güle kullan şekerim :))

    YanıtlaSil
  2. A a neredyse aynı ürünleri hem de aynı siteden almışız:) Blogu nasıl da gözden kaçırmışım:(

    YanıtlaSil
  3. @mission teşekkürler beybi :)

    @AlışverişDellysi demek zevklerimiz aynı ve demekki ikimizde aynı siteyi ekonomik bulmuşuz.Buldun ya blogu önemli olan o :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...