Menü

19 Haziran 2011 Pazar

Maybelline Affinitone Blush Pink Amber


Maybelline ürünlerini genel olarak seviyorum. Bu allığı da geçen seneki %50 indirim döneminde 7 liraya almıştım. Malesef bende hayal kırıklığı oldu. Açık renkli olduğu için almıştım ama neredeyse hiç renk vermiyor. Fırçaya sürmem de çok zor oluyor. Kazıyarak fırçaya alabiliyorum. Allıkla cebelleşip sürdükten sonra da 1 saat içinde puufff diye yok oluyor. Bir de mat bitişli bir allık. Ben daha çok ışıltılı veya kremsi allıkları seviyorum. Ne yazık ki Maybelline Affinitone serisindeki bu allığı 2-3 kere kullanıp kenara attım. Bugün de  affinitone serisinin başka rengini (79 numara) özgenin blogunda görünce sizlerle paylaşmak aklıma geldi :) Ahh keşke Özge'deki renkten alsaymışım.
İçinde minik simler var ama onlar yüzde etkisini kaybediyor.Bana göre mat bir allık

Çok uğraştım,bileğimde de swatchladım ama tam rengi yansıtamadım.Rengi en yakın parmakta belli oldu =) Parmak izlerine girmesinden mat olduğunu anlayabilirsiniz.

Maybelline Affinitone allığın satış fiyatı 15 TL

4 yorum:

  1. shaynam evet ya hiç belli olmuyormuş bu rengi,bendeki rengi görür görmez bayılmıştım. Sabah baya belirgin sürüyorum ki gün içinde uçup gider diye:) Gerçekten uçuyor bu allıklar:)

    YanıtlaSil
  2. özgecim yaa hiç belli olmuyor,süt beyazı tenlerde anca belli olur:))
    biz bide fondöten kullandığımızdan allıklar kalıcı oluyor ama bu allık nedense hiç kalıcı değil :P Bir dahada almam işte:)

    YanıtlaSil
  3. bende uzun süre önce kullanmıştım bu allığı. dediğin gibi resmen kazıyordum ve öyle kullana kullana kısa sürede bitti. bir daha alır mıyım almam.

    flormar bile bundan iyidir eminim :)

    YanıtlaSil
  4. @birgünlük sen yine bitirmişsin,benimki çekmecede yatmaya devam ediyor..
    flormala kıyaslama yapmak flormara haksızlık olur :))

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...