Menü

14 Mayıs 2011 Cumartesi

YSL Palette Pink Celebration

Bu blogda ilk yazımı sizlerle nihayet paylaşıyorum. Nihayet diyorum çünkü; uzun zamandır nereden başlayacağımı ve yazabileceğimi düşünmek zorunda kaldım. Shayna nın gazıyla, evet ilk yazımda sizlere bu pembe ışıltılı pudradan söz etmek istiyorum. :)
Tüm yüze uygulanan ışıltılar içeren pudra-aydınlatıcı. Ben henüz tüm yüzüme uygulamadım ancak, içeriğindeki ışıltılar az oldugundan aydınlatıcı olarak da zayıf buldum. Pembe görünüyor ama sürüldüğünde renk vermiyor.


Bu resmi gün ışıgında çektim. Gördüğünüz kırmızılık sizi yanıltmasın aslında orada öyle bir kırmızılık yok, tamamen ışıktan görünüm o şekilde. Fotograf makinem benden şu sıralar uzakta oldugundan resimlerimi telefonla çekmek zorunda kalıyorum. :(


Bu fotografı da beyaz ışık altında çektim. Bana kalırsa çok çok iyi bir ürün değil. Belki de benim aydınlatıcılardan beklentilerim daha yüksek ve abartılı olmasındandır ama yine de siz pudra yapısında hafif ışıltılı, şeffaf bir aydınlatıcı istiyorsanız, bu ürünü beğeniyle kullanabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Bu ürünü çook merak ediyordum.
    Hatta almak gibi planlarım vardı.

    ama zayıf buldum.
    yararlı bir pot oldu

    YanıtlaSil
  2. Aramıza hoşgeldin Narcia :)

    YanıtlaSil
  3. blush, almamakla iyi yapmışsın bence de ;)

    missionbeauty, cok teşekkür ederim davetiniz için, memnuniyet duyuyorum blogunuzda yazıyor olmaktan :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...