Menü

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Garnier 2'si 1 Arada Kafeinli Kapatıcı Roll-on

Uzun zamandır sizlerden göz kremi ile ilgili sorular alıyoruz. Açıkçası bizim için de göz kremi olayı daha keşfetmemiz gereken pek çok şey olan bir alan.

Genel olarak benim kafamdaki sorular şunlar; göz kremi kullanmalı mıyım ? Hangi yaşta başlamalıyım ? Kapatıcı kullanmak göz altlarımı kırıştırır mı ?

Bazı doktorlar mutlaka kullanmamız gerektiğini, bazıları da bunların kozmetik tuzakları olduğunu söylüyorlar. Ben açıkçası 2 senedir aralıksız göz kremi kullanıyordum fakat son dönemde sivilce tedavimle birlikte doktorumun tavsiyesini dinlemeye başladım ve "az sayıda" ama "etkili" ürünler kullanmaya başladım. Cilt bakımı rutinimden pek çok aşamayı çıkardım. Gerçekten de eskiden yaşadığım cilt problemlerini uzun zamandır yaşamıyorum bu sayede. Ama bu başka bir postun konusu :)

Uzun zamandır kuruyan göz çevreme ne kullansam diye düşünüyordum. Fakat açıkçası nemlendirici, üzerine göz altı kapatıcısını her gün kullanmak içime pek sinmiyordu. İşte bu noktada Garnier'in kapatıcı etkili göz altı nemlendiricisini denemeye karar verdim.Ürün aşağıda gördüğünüz gibi bilyeli ve kapatıcı gibi pigmentli. Ben renk tonu olarak "Açık ton" u seçtim fakat bir de "Orta-Koyu" ton seçeneği var.
Gelelim ürün hakkında görüşlerime ;

Öncelikle bu ürün benim için kesinlikle bir kurtarıcı oldu. Eğer benim gibi hafif şekilde göz çevresinde morluk şikayetiniz varsa gerçekten de bu ürün tam size göre. Sabahları işe gitmeden göz altlarıma sürüyorum. Uygulaması çok kolay, kolayca dağıtıyorsunuz. Hem ferahlık hissi veriyor, hem göz altınızı nemlendiriyor, hem de morlukları kapatıyor. Daha ne isteyebilirim ki :) Bu açıdan hafif hissiyle yaz aylarının favori ürünü olabilir.

Kalıcılık konusunda ise akşama doğru yenilemem gerekiyor. Ama bu benim için sorun değil açıkçası.

Ayrıca hassas göza çevresine sahip kişiler de rahatlıkla kullanabilirler. En azından ben herhangi bir kızarıklık, kaşıntı yaşamadım. Lenslerimle de rahatça kullandım.

Benim için bundan sonra gündüz makyajında ağır kapatıcılar kullanma devri bitmiştir artık. Cildimi daha fazla yormak istemiyorum. Bence sizler de dfaha fazla boğmayın cildinizi kat kat ürünler kullanarak

Sevgiler

8 yorum:

  1. teşekkürler. aradığımı buldum sanırım =)

    YanıtlaSil
  2. Bende bundan çok memnunum :) Hafif olması verdiği etkiyi çok seviyorum .1 aydır hergün kullanıyorum hiçde sorun yaşamadım..Favori ürünlerim arasında.Bittikçe alınıcaklar listemde ayrıcada :) Bundan başka bi kapatıcı kullanmam sanırım günlük hayatımda.

    YanıtlaSil
  3. tubitos didem'in de dediği gibi gerçekten harika bir ürün çok abartı bir kapatıcılık beklemiyorsan beğeneceğini düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. güzel bir ürünmüş ilknurcum,paylaşım için teşekkürler:)bu arada ben rutin temizliğini merak ettim,doktor neler önerdi bununla ilgili yazı yazarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. busesinem yakın zamanda paylaşacağım bu konuyla ilgili bir yazı

    bu arada ben ilknur değilm (: iki kişi yazıyoruz blogda :)

    YanıtlaSil
  6. bende bundan kullanıyorum son zamanlarda ve sahiden günlük kullanım için çok iyi
    Tabi çok kapatıcı bir ürün olMAdığını belirtmekte fayda var

    YanıtlaSil
  7. ay canım dikkatsizliğime gelmiş,çok özür dilerim,biliyorum ikinizin yazdığını,ikinizide zevkle takip ediyorum canım benim:))yazınıda merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Önemli değil canım. Uzun zamandır cilt bakımı ile ilgili yazı yazmadım zamanı geldi sanırım :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...