Menü

29 Nisan 2011 Cuma

Kate ve Mükemmel Gelinliği


Evet biliyorum bazılarınıza artık Kate'i görmekten fenalık geldi, ama paylaşmazsam kusur kalırım :)
Alexander McQueen markalı Sarah Burton'ın muhteşem ellerinden çıkan gelinliğe bayıldım. Gönül isterdi ki ben de düğünümde böyle uzun kuyruklu bir gelinlik giyeyim fakat bizim düğünlerimiz bu kadarla sınırlı kalmıyor. Evlenmenin en güzel kısmı olan göbeciklerin atıldığı bölümde sorun yaşatması muhtemel :) Gelin buketi ise sade ama zarif. Gelin adaylarına ilham olabilir.

3 yorum:

  1. Bu gelinlik çok abartıldı ya hiç hoşuma gitmedi benmde niyese:D kabarık gelinlikleri sevdiğim için sanırım diye düşünüyorum ama değil bence..Annemin gelinliği bundan güzel diyebilirim yani.Çok sıradan bence kumaşı duruşu kuyruğu çok kötü.Sade ve güzel bu tarz çok daha güzel gelinlikler var.Saçı makyajıda gelinliği kadar kötü bence .Çok eleştirdim sanırım ihih :$ Ama napiyim gerçekten hiç hoşlanmadım bide bu kadar anlatılması ilginç geldi bana.

    YanıtlaSil
  2. Ben dantel detaylarına bayıldım, bir de Grace Kelly'nin enfes gelinliliğine benziyor oluşu etkiledi belki de hepimizi :)

    YanıtlaSil
  3. Evet öyle olabilir :) Gerçi düşününce tabikide sadelikten dışarı çıkmamaları lazım sonuçta kraliyet düğünü..Belkide en çok insanları etkileyende budur.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...