Menü

17 Nisan 2011 Pazar

Haftasonu ve Ganimetler

Haftalardan sonra kendime ayıracak vakit bulabildim sonunda. Çeyiz alışverişine ara verip Beyoğlu'nda yeni açılan Sephora'nın standlarında kendimi kaybetmek iyi geldi. Sonunda ben de Nars Orgasm allığıma kavuşabildim. Aslında aklımda Mac Quite Qute'un şirin allıklarını almak vardı ama, renkleri beni pek tatmin etmedi açıkçası. Ben de uzun süredir Nars standından beni çağıran bu güzelliği almaya karar verdim. Sanırım geç bile kaldım. Bir de Sephora'nın meşhur precision spongeını aldım. Bakalım methedildiği kadar marifetli mi ?


Hazır vaktim varken yeni açılan Marmara Forum'a da uğradım. Gerçekten çok büyük ve ferah bir AVM olmuş. Mağazaları dolaşırken Divarese'de bu güzelliği gördüm ve ilk bakışta aşık oldum. Havalar biraz düzelse de yeni cicimi giysem hemen :)


Marmara Forum'a gider de H&M'e uğramaz mıyım ? Ne hikmetse H&M'e ne zaman gitsem saç bandı alıyorum. Üstteki gibi ince bantlar diğerlerine göre çok kullanışlı oluyor. Üstelik fiyatları da 3,65'di. Başka renkleri olsa onları da alırdım. Mavi ve pembe fiyonkları ise Mecidiyeköy'de toka tezgahını karıştıtırken buldum. Allah'ım milyonlarca fiyonklu tokam var ve ben hiçbirini kullanmıyorum (:

Sanırım bu haftasonu baya gezdim. Cumartesi annişimle kendimizi alışverişe vurduk. Akşam Babylon'daki Apparat performansı ise mükemmeldi. Biz sevgiliyle biraz geç kalsak da, çok güzel bir 1 saat geçirdik. Hatta uzun zamandır hayal kırıklığıyla sonuçlanan DJ setlerden sonra kulağımızın pası silindi diyebilirim.


Bir hafta sonunu da böylece bitirmiş olduk sevgili blog. Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler :)

Sizin haftasonunuz nasıl geçti ? Pazartesi gününe hazır mıyız ?



8 yorum:

  1. Ben de cumartesi günü annemle kendimi alışverişe vurmuştum =) Güle güle kullan cnm hepsi çok güzel..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım, anneyle alışveriş insanı kendine getiriyor :)

    YanıtlaSil
  3. aynılarından bende alacağım heheh

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan tatlım,çok zevkli seçimler yapmışsın...

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim busesinem :)

    YanıtlaSil
  6. bloğunuza yeni rastladım acaba süngeri ne kadara aldınız yazabilir misiniz =)

    YanıtlaSil
  7. merhaba Buket blogumuza hoşgeldin :)

    Yanlış hatırlamıyorsam 27 TL'ye almıştım süngeri

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...