Menü

18 Mart 2011 Cuma

Sebamed Clear Face Cleancing Bar ile Sivilce-Siyah Noktalarımdan Kurtulacak Mıyım?


Sebamed ürünlerini çok sevdiiğimi bilmeyen kalmamıştır sanırım :) Clear face serisini Sebamed.com 'dan bakıyordum ama bizim piyasalarda görememiştim.Geçen gün Sebamed'in yeşil olan , yani her zaman kullandığım sabununu almaya gidince bunu gördüm ve hemen kaptım tabi ki =)

Clear face cleancing bar neymiş bir göz atalım:

Sabun ve alkali içermeyen formülü ile gözenekleri hassas ve derinlemesine temizler. İçeriğindeki amino asitler, vitaminler ve aktif nemlendiriciler cildin bakımını yapar. PH 5,5 değeri cildin asit örtüsünü güçlendirerek akneye karşı biyolojik koruma sağlar ve yeni sivilcelerin oluşumunu engeller. Hafif dereceli aknede, cilt temizliği için uygundur. Çok sayıda siyah ve beyaz noktanın olduğu, az sayıda iltahaplı sivilcenin bulunduğu durumlar için idealdir. Klinik olarak test edilmiştir.

Kullanım Şekli: Clearface Kompakt'ı sabah ve akşam kullanınız. Sabunu elinizde köpürttükten sonra köpüğü yüzünüze uygulayın. Birkaç dakika sonra bol su ile durulayın

Ticari şekli: 100gr.Fiyatı 9-10 TL

Ben henüz 2-3 defa kullandım.Diğer sabun gibi bu da çok güzel temizliyor yalnız clear face sabun daha az köpürüyor diğerine göre.Bence az köpürmesi iyi birşey ama çok köpükle temizlik sevenler beğenmeyebilir.Çook hafif ve temizlik hissi uyandıran kokusu var. Sivilce ve siyah noktalarımdaki gelişmelere göre bu yazıyı editlerim.Bu arada benim sivilcelerim hafif şekilde.Yüzümde bazen hiç aktif sivilce olmaz bazende 1-2 tane.

Clear face serisinin hepsini almak istiyorum.Hem fiyatları uygun hem de cildimize zarar verme riski minimum olduğundan gözüm kapalı diğerlerini de alacağım.

Serideki diğer ürünler; temizleme köpüğü,tonik,bakım jeli,sivilce örtücü krem..Yurt dışı sitesinde birde temizleme mendilleri gözüküyor.Burda göremedim onu malesef.Olsa fena olmazdı da neyse hiç yoktan iyidir.

İyi akşamlar arkadaşlar..

2 yorum:

  1. Shayna uzun zaman olmuş bu postu yayınlayalı rica etsem kullanım sonrası değişiklikleri yorumlar mısın canım :)

    YanıtlaSil
  2. Outlet makeup yorumlarım canım lafı bile olmaz :)
    malesef beklediğim etkiyi göremedim.Sivilceleri önlemedi/olanları hafifletmedi,siyah noktalara da etkisini görmedim.Sebamed'in yeşil sabunu daha başarılı bence :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...