Menü

13 Mart 2011 Pazar

Gelinlik Modelleri - Alena Goretskaya

Gelinlik beğenip almak gerçekten zor işmiş. Modelleri gördükçe insanın kafası karışıyor. Neyseki ben bu süreci sonlandırdım. Hastalığım geçmemsine rağmen azimle kendimi yollara vurdum son kez :) Hep hazır gelinliklere baktım fakat sonunda diktirmeye karar verdim. Bundan sonra bir de gelinlik provalarına gitmek zorunda kalacağım ama değecek inşallah. Modeli sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Gelinlik bulmam sizlerle gelinlik modelleri paylaşmamızı engellemeyecek :) Belki paylaştığımız modeller size ilham olabili. Ben en çok üstteki modeli beğendim. Saç aksesuarı mükemmel görünüyor.

kaynak : weddingsfresh

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. evlilik hazırlığındamısın?

    YanıtlaSil
  3. Evet Özge kısmetse 2 Temmuz'da evleniyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun...Bende seneye evlenicem :) gelinliklere bakıyorum araştırıyorum şimdiden kabarık gelinlikler çok hoşuma gidiyo tabi abartı olmayan ..Böyle prensesler gibi olmak istiyo insan :)))

    YanıtlaSil
  5. Didem benim tercihim de kabarık model oldu. Zaten prenses modeli diyorlar.Zevklerimiz aynı :)

    YanıtlaSil
  6. Evet cnm kesinlikle doğru seçim :) Gelinliğin bitince görmek isterim..Şimdiden mutluluklar ..Çok güzel duygular bunlar

    YanıtlaSil
  7. merhaba bende yakın zamanda evlenıyorum.. ve tasarımcı olarak da alena goretskaya en cok beğendiğim oldu fakat bu tasarımları türkiyeden nerden alabılırım yada siz nerede diktirdiniz benimle paylasırsanız çok memnun olurum.. şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. bencede gelinlikler super evlenesım geldı;)tabıkı kabarık gelınlıkler sekerım.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...