Menü

16 Şubat 2011 Çarşamba

Sıradan Makyaj =)


Bazen içimden uzun uzadıya makyaj yapmak gelmiyor.Daha doğrusu üşeniyorum uğraşmaya.İşte öyle zamanlarda bu şekilde makyaj yapıyorum.

Makyajda kullandıklarım:
-Max factor creme puff medium beige 41 numara: Çok güzel bir pudra lakin rengi bana baya koyu geliyor.Kışın boğazlı kazaklar giydiğimde kullanıyorum.Lekelerin,gözeneklerin neredeyse tamamını kapatıyor.Cildinize uygun tonu bulursanız alın derim.

-Pastel ponpon allık: Rengi tam benlik.Biraz fazla uçuşuyor.Ten makyajı uygulamadan kullanılırsa kalıcı olmaz.

-Max factor 2000 calorie dramatic look maskara: Hayatımın maskarası.Fotoğraflarda tek kat ve özensiz sürülmüş hali.Ona rağmen ne yapışma ne topaklanma söz konusu.

-Carmina mystical eyeliner: Sürümü kolay,yumuşacık ve akma,dağılma yapmıyor.Siyah dışındaki renkleri de çok başarılı.

-Maybelline affinitone concealer: Bitirmeye uğraştığım için diğer kapatıcıları kullanmıyorum.Project pan yaptım kendi çapımda.Bu aralar çok sevmeye başladım nedense:)

-Moda studio lipstick 420: Bu rujunda 3-4 liraya ufak bir kozmetikçiden almıştım.Altına nemlendirici sürmezsem çok kurutuyor.Sık sık tazelemek gerekiyor ama rengine bayılıyorum.Minik simler var içinde.Dudağa sürünce gözükmüyor bu simler ama parlaklık veriyor.


İki fotoğrafta flaşsız gün ışığı çekimi.Böyle işte arkadaşlar.Farkındayım yaptığım makyajlar hep birbirine benziyor:) Kim bilir belki sizi bir gün şaşırtırım:)
Sevgilerle..

6 yorum:

  1. bence çok hoş olmuş canım..allıkla rujun rengi ve uyumu harika:)hep aynı değil bence makyajların, bana değişik ve hepsi ayrı güzel geliyor bilmem:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş canımmm , çokk tatlısın yaa maşallah böyle fotograflarını koyunca sana nazarım değicek bigün, o yanaklarını sıkasım geliyor sen gülünce :)

    YanıtlaSil
  3. *İtsbeam çok teşekkür ederim.Beni mutlu ettin.
    *happysky gel ısır canım bekliyorum:)Ben kim nazar kim yahu:))
    *miss şimdi o gülücük beğendim anlamında mı yoksa başka bir manada mı:P

    YanıtlaSil
  4. allığın gerçekten çok yakışmış, çok masum bir pembe:)larinia..

    YanıtlaSil
  5. Limonsuz Diet Cola'dan lariniacım teşekkür ederim.Allık tozutmasa birde favorim olacak ama kullanmak işkence :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...