Menü

18 Şubat 2011 Cuma

Flormar Nail Enamel Dryer (Flormar Oje Kurutucu Sprey)


''Çabuk kurumaya yardımcı olur,leke bırakmaz,zaman kazandırır.İçeriğindeki E vitamini,fıstık ve limon yağları,tırnakları ve ölü deriyi yapılandırır.''

crescentqueenblog'unda görüp hemen almaya karar verdim.Kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum.Daha önceki Flormar'ın fırçalı kurutucusundan sonra bu ilaç gibi geldi.Fırçalı olan kurutucusu kurumaya pekte yardımcı olmuyordu.Top coat niyetine  kullanıyordum bende.Birde ojenin daha geç bozulmasını sağlıyordu ama kurutMUyordu işte:(

Avm'deki Flormar standından aldım sprey kurutucuyu.Hatta öyle yüzsüzüm ki satıcı kızdan deneyebilir miyim diye rica ettim.Kızda sağ olsun beni kırmadı ve ordan bir oje sürüp 1-2 dakika sonrada spreyi tırnağıma sıktı.Birkaç dakika standtaki diğer şeylere bakarak oyalandım ve 2-3 dakika içerisinde oje kurumuştu.Vayy be dedim içimden ve aldım.

Bu arada diğer avmlerde nasıldır bilmiyorum ama Neomarin AVM'deki Flormar kızları çok ilgili ve güler yüzlü.Aynı yerde Flormardan önce Goldenshop vardı ve oradaki kızlar o kadar iticiydi ki.Baştan aşağı süzmeler,bilmiş bilmiş konuşmalar yapıp duruyorlardı.Onların yüzünden bakamıyordum Golden Rose ürünlerine.EE haliyle de kapanmak zorunda kaldı ve çok şükür yerine Flormar açıldı ve bu cici,ilgili ve bilgili kızlarla tanışmış olduk.Umarım diğer avmlerdeki kızlar da en az Neomarin'deki kadar ilgilidirler.

Bugün çok şey anlatasım var,o yüzden bu detayı sizinle paylaştım.Sayfalarca yazsam doymam bugün ben:) ama bu kurutucu hakkında da söylenecek çok şeyim yok.Ne yapsam da uzun uzun yazsam bilemedim şimdi:)

ÇOK ÇOK BEĞENDİM.Bitse yine alırım.Gerçi devasa boyda uzun süre gideceğe benziyor.

İlk denememi 3 kat oje ile yaptım.Genelde 2 kat oje sürerim ama kurutucunun performansını anlamak için 3 kat sürdüm.
Nasıl kullanıldığını özetleyecek olursam:
  1. İlk önce ojeyi sürüp 1-2 dakika kadar bekliyoruz.
  2. Spreyi tırnağa çok yaklaştırmadan ojenin üzerine fıslıyoruz.
  3. 1-2 dakika bekleyip 2. kat ojeyi sürdüm ve yine 1-2 dakika bekleyip spreyi sıkıyoruz.
  4. En son kat içinde aynı işlemi tekrar ettim.
3. katı da sürüp spreyi sıkıp 2-3 dakika bekledikten sonra neredeyse tamamen kurumuştu oje.Toplamda 10-15 dakika içerisinde 3 kat oje kurumuş oldu.Rahatsız edici bir kokusu yok,hatta aksine limon kokusu benim hoşuma gitti.

Eğer ojeyi sürdükten hemen sonra spreyi sıkarsanız oje bozuluyor,dalgalanma oluyor.Onu da bir tırnağımda denedim de:)

Oje sürmeyi seven kızların kurutma sorununu da çözmüş bulunduk,hem de uygun bir fiyata.Ben 8,90 TL'ye aldım ama satıcının dediğine göre indirimli fiyatıymış bu.13 TL olacakmış fiyatı ama bence 400ml bir işe yarar bir kurutucu için iyi bir fiyat.


                     

Ve MADE in TURKEY :)

Sevgilerle...     
                      Shayna

4 yorum:

  1. böylesine işe yarıyosa direkt alıyorum:D

    YanıtlaSil
  2. İyi güzel hoş canım ama ben 15 dakikada zaten kurutuyorum ojeyi ve işyerinde hemen kullanmaya başlıyorum ellerimi:)Ben zannettim saniyesinde kurutuyor.Yani bu kurutma tam bir kurutmamı yoksa tırnak falan değince yine yumuşak bir ojemi oluyor?

    YanıtlaSil
  3. yazara sormussunuz ama ben kendi tecrübemden bahsedeyim. 10-15 dakika gibi bir süre almıyor kuruması. bir buçuk 2 dakikada kuruyor. ama biraz uzaktan sıkmalıyız. yazar haklı, hafif bir dalga yapıyor yakından

    YanıtlaSil
  4. Adsız yorumunuz için teşekkür ederim.Dikkatimden kaçmış soru
    Ben 10-15 dakika derken 3 kat sonrası geçen toplam süreden bahsettim.Yoksa dediğiniz gibi tek katı 2 dakikada kurutuyor ama diğer katlar biraz daha fazla sürüyor.Yani benim tecrübem böyle oldu

    @Limon çiçekleri tam bir kurumadan bahsediyorum.Ojede yumuşaklık kalmıyor.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...