Menü

15 Şubat 2011 Salı

Bobbi Brown Sheer Finished Pressed Powder - Warm Natural 6

Bobbie Brown Sheer Finished Pressed Powder, isminde geçen "sheer finished" sizi yanıltmasın; zira kendisi gayet mat! Özellikle yağlı ciltlerin tercih edebileceği bir ürün. Ben bu ürünü makyajımı sabitlemek amacıyla kullanıyordum ve gayet işini görüyordu aslında. Fondötenin üstüne kullandığınızda yüzünüzde kadifemsi bir görüntü bırakıyor ve yağlamayı, parlamayı önlüyor.Herhangi bir şekilde sivilce filan dayapmadı ki sanırım en sevdiğim özelliği bu oldu :) Eğer cildiniz kuruysa hiç yaklaşmayın çünkü cildinizi gerçekten kurutuyor. Diğer sabitleyici pudralar gibi kapatıcılık konusunda herhangi bir beklentiniz olmasın, gayet şeffaf bir pudra.


Şimdi sen bu üründen memnun musun? diye soracak olursanız, açıkçası çok emin değilim. Çünkü benim bu pudrayı almaktaki en büyük nedenim satış danışmanının bana söylediği gibi "Yüzüme ışıltı, aydınlık katacak bir pudra olmasıydı". Fakat bu görevini kesinikle yerine getirdiğini söyleyemeyeceğim.

Bobbi Brown Sheer Finished pudrayı 6 aydan fazla bir süredir kullanıyordum fakat Mac MSF pudranın gelmesiyle artık rafa kalktı. Aslında bu pudrayı değiştirmemin en büyü nedeni sivilce tedavisiyle yüzümde başlayan kuruma(Bir sonraki postumda neden bahsettiğimi anlayacaksınız). Yüzüme sürtüğümde bir garip durmaya başlamıştı. İkinci neden ise saçlarımı boyadıktan sonra rengi yüzüme çok açık kaldı. Etrafta Casper gibi dolaştığımı farkettim.

Fiyatı Strawberry'de 63 TL. Ben Company Store'dan almıştım fakat fiyatını maalesef hatırlayamıyorum :(
Eğer Bobbi Brown fanı değilseniz çok da gerekli olmayan bir ürün, zira bu fiyata daha iyi performanslı bir pudra alabileceğinizi düşünüyorum.

2 yorum:

  1. bence bobbi brown'un shimmer allıkları çok başarılı..cnm eger yoksa mutlaka edinmelısın bıtane...hakedıyor kesınlıkle verdıgın parayı..

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...