Menü

20 Ocak 2011 Perşembe

Avon Pro-To-Go Baby Lips


Avon'un Pro-To-Go serisini sevmeyen yoktur heralde.Bende geçen sene katalogta baby lips rengini çok beğenip almıştım.İyi ki de almışım.Ruj bitiremeyen biri olmama rağmen -tabi bunda dudaklarımın inceliği de etkilidir- baby lipsi nerdeyse bitrimek üzereyim.O kadar çok sevdim ki...
  • Dudakları kurutmuyor ve sanki dudak kremi sürmüşüm  gibi dudaklarım nemlenmiş  oluyor.Bizi ruju sürmeden önce dudak kremi sürmeye uğraştırmıyor.
  • Sim içermiyor ama parlaklık veriyor,nasıl desem bir gloss kadar parlak değil ama kesinlike mat değil.
  • Kullanımı çok pratik,tanıtım reklamında da Reese Witherspoon tek eliyle açıp sürüyordu hatırlarsanız.
  • Spf 15 içeriyor,yaz kış kullanabilirz,bir kadın bir rujdan başka ne ister ki:))
Ben bu rujun herşeyine bayılıyorum.Bir ara baby lips rengi kataloglarda yer almıyordu ama nihayet son katalogta gördük..Tekrar tekrar alabileceğim bir renk ve seri.Umarım bir daha kaldırmazlar böyle güzel bir rengi.
.

Son günlerde rahatsızlığım tavan yapmış durumda.O yüzden yazılarımda eksiklik ve devrik cümleler olabilir.Kusuruma bakmayın.Eksik ve hatalı gördüğünüz yerleri bana bildirirseniz seve seve cevaplarım..
Sevgiyle kalın..


8 yorum:

  1. İlknurcum çok yakışmış bu ton sana,ne kadar doğal durmuş dudak pembesi gibi:) Bende de bu pro-to-go nun gümüş renk ambalajda olan bi rengi vardı adını hatırlayamıyorum şimdi ama eflatun-pembe arası olan renk.Sürümü yumuşacık gerçekten de,verdiği parlak görüntü de güzel ama ben artık kullanmıyorum pek o rujumu:D

    YanıtlaSil
  2. Junkhead çok teşekkür ederim canım:X
    Benim dudak rengim çok soluk olduğundan rujlar tam rengini veriyor.
    O yüzden Baby lips adına yakışanı yapıyor benim dudağımda.
    Sen neden kullanmıyorsun canım?Bence ziyan etme böyle güzel bir ruju:)

    YanıtlaSil
  3. İlk aldığım zamanlar kullandım bikaç kez canım ama sonradan nedense kendime pek yakıştırmamaya başladım nude tonlara dadandım :D Ama annemde de var mesela 2 tane pro-to-go ve o çok severek kullanıyor .

    YanıtlaSil
  4. benim de favorilerimden bu, çok çok güzel! sana da çok yakışmış canım çok doğal durmuş gerçekten :) iyi günlerde kullan :* ve çok geçmiş olsun :*

    YanıtlaSil
  5. *junkhead birine ver bari yazık olmasın ruja:)

    *sparkle-icious çok güzel bir renk dimi sahiden.Teşekkür ederim,bugün baya iyiydim.Aman sen dikkat et..

    YanıtlaSil
  6. bu pro to go avondan ilgimi çeken tek rujlar ama tanıdığım avon görevlisi olmadığından deneyemedim bir türlü.Çok yakışmış cnmm güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. archi pro to golar gerçekten çok iyi.Bende zorlanıyorum satış temsilcisi bulmakta malesef.Bazı kuaförler satışını yapıyor aklında bulunsun:)

    YanıtlaSil
  8. Tatlım senin aldığın baby lips ürünün adı mı ? Yoksa seriden mi aldın? Bi de Türkiye'de satışı yeni başlandı ama sen 2011'de almışşsın anlamadım!

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...