Menü

4 Ocak 2011 Salı

Alix Avien Nail Deco ve Pastel 75


Benim de çatlayan ojem oldu sonunda:)Bu fotoğrafı çekeli 2 hafta olmuştur.Çektiğimde yükleyemedim çünkü bilgisayarımda sorunlar vardı,fotograf yükleyemiyordum bir türlü.Neyse ki şimdi bu sorun halloldu ve karşınızda 2 meşhur bir arada+ben:))
İlk önce tek kat Pastel 75'in üstüne tek kat  çatlayan oje sürdüm.Yalnız çatlayan ojenin kullanma talimatında tek seferde sürün diyor ama benim tırnaklarım geniş dolduğundan tek seferde süremedim.Tırnağımın yarısına bir seferde,diğer yarısına da bi seferde sürerek tek tırnağımı tamamladım.
Son olarakta Flormar oje kurutucu sürerek işlemi tamamladım(Bu oje kurutucunun kurutucu olduğundan emin değilim ama ojenin deformasyonunu azaltıyor)


Pastel ojeyi duymayanınız kalmamıştır sanırım.Meşhur Chanel'in muadili.Flormar da da Chanel'e benzeyen renk var ama şişelerine baktığımda Flormar Pastel'den daha sönük geldi gözüme.İnternette ararsanız Pastel ve Flormar'ın bu ojeleriyle ilgili daha detaylı swatchlar bulursunuz.
Ben bu çatlayan ojeyi tuttum.Ojeyi birkaç gün kullandıktan sonra üzerinde çizgiler,soyulmalar olur ya onları kamufle etmede çok başarılı.Benim gibi her gün oje sür-sil işini sevmeyenler için kurtarıcı denebilir.Çatlayan ojenin 4 rengi var.Hepsi benim olsun istiyorum:) Detay için Click
Hepimize iyi geceler..

6 yorum:

  1. Canım güle güle çatlat ojelerini:)) Yahu bi ben kaldım şundan bulamayan ühühüüü:( Nereye baksam yooook:(Ben de siyahından alıcam bulur bulmaz!

    YanıtlaSil
  2. yaa ben de alacağım renk renk süreriz :)

    YanıtlaSil
  3. *junkhead teşekkür ederim:X
    Artık çoğu yerde görüyorum ben.Watsons'ta da var.Siyah&mor ikilisi çıkar senden kesin:)

    *miss alalım canım.Sen pembe al.Pembe gönlüm sende:)

    YanıtlaSil
  4. shaynam çok yakışmış,bende alabildim sonunda 2 renk aldım ama diğer 2 rengide istiyorum.Bu arada çok zor buldum heryerde tükendi dediler:)

    YanıtlaSil
  5. Hangi renkleri aldın canım.Blogunda çatlayan ojelerle yaptığın çalışmaları görmek isterim:)
    Demek ki benim baktığım gün bolluk varmış piyasada:)

    YanıtlaSil
  6. shaynacım,siyah ve lacivert benimkiler,beyazın yaza çok yakışacağını düşündüm,pembeside çok şeker ama :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...