Menü

14 Aralık 2010 Salı

Yuppii Strawberry Siparişim Geldi..


Geçen hafta cuma akşamı fiyatana dayanamayıp Strawberry'den verdiğim Christian Dior Nude siparişim bugün elime ulaştı.Sadece 2 gün gecikmeyle elime ulaştı ve bu gecikmeyi maille bana bildirdiler.Gerçi ben yılbaşı arefesinde olduğumuzdan daha geç bekliyordum.Çok sevindim.
Yukarıdaki pakette geldi.Oldukça sıkı bir paket.İçindekiler kolay kolay zarar görmez.

Alt ve üst tabanda bütün bir köpük vardı.Gördüğünüz gibi güvenli bir şekilde yolladılar bana canım fondötenimi.

İlk alışverişim olduğu için Isadora marka ruj hediye ettiler.Rengi bana göre mi emin değilim ama denemek lazım.Bundan sonra Çilek'ten içim rahat alışveriş yaparım.49,50TL'ye aldım(Çilekteki indirimli fiyat).Tekin Acar,Sevil gibi yerlerde 100TL civarı fiyatı var.
Şimdilik bu kadar.Dior Nude'la ilgili ayrıntılı postlar elbette yazacağım..
Unutmadan şu sıralar Çilek'te Nude fondöten indirimde.Bu indirimden faydalanmak için TIKTIK



5 yorum:

  1. canım 10unda mı verdin yani siparişi ? ne kdar çabuk gelmiş ya . . ben de 11inde verdim ama daha gelmedi bakalım inşallah benimki de gelir hemen . güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Yok tatlım yanlış anlatmışım.Normalde merkez şehirlere en geç 6 posta iş gününde ulaşıyormuş.Bana 7posta gününde ulaştı.Ayın 5inde sipariş vermiştim.Merak etme seninki de gelir yakın zamanda.

    YanıtlaSil
  3. ben de dedim bu ne hız :D teşekkürler canım , iyi geceler

    YanıtlaSil
  4. shaynashaynashaynaaaa çok uyguna almışsın cnm fondoteni:) üstelik-ki ben kullanmam biliyorsun- ama biliyorum bunun içeriği zararsız. Güle güle kullan bak senin cildin için şimdi benim de içim rahat :D

    YanıtlaSil
  5. blgrkvll ah canım keşke 2 günde ulaşsa elimize dimi?Beklemek zor iş:)
    ---------------
    archim,canım ben malesef rahat edemiyorum fondötensiz:(Keşke senin gibi kullanmadan durabilsem veya ara sıra kullansam:)Bu arada senin o temiz kalbini yerim:)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...