Menü

20 Aralık 2010 Pazartesi

Lush Bubblegum - Lip Scrub


Lush'la ilk tanışmam bu ürün vesilesiyle oldu, iyi ki de oldu :) Kendisi şu soğuk kış günlerinde çatlayan dudaklarıma ruj süremiyorum diyenlerimizin derdine derman.  Yanlış hatırlamıyorsam 3 farklı çeşidi var ama ben en çok Bubblegum'ı beğendim. Rengi, kokusu kadar tadı da çok güzel. Yapı olarak evde şekerle hazırladığımız scrublara benziyor.

The very first reason of meeting with Lush for me is this product :) It is my healer for cracked lips that I can't use my lipsticks. As I remember there are three options of Lush Lip Scrubs but I like Bubblegum most. Its colour, smell and  taste is so good. It is similar to home made sugar scrubs.


Dudak bakımı rutinim şu şekilde gerçekleşiyor. Önce Bubblegum lip scrubla dudağımdaki ölü derileri atıyorum ardından da Neutrogena dudak nemlendiricisini sürüp dudaklarımı nemlendiriyorum. Onunla ilgili yorumlarımı da yakında paylaşacağım ama gerçekten işe yarayan uygun fiyatlı bir dudak nemlendiricisi arıyorsan mutlaka deneyin derim.

My lip care routine is like this; I use Bubblegum lip scrub first, I  scrub my lips until my lip crack's gone, than I use Neutrogena lip mousturizer and hydrate my lips. I will talk about Neutrogena lip mousturizer later but I have to tell you that if you are looking for a cheap and effective solution for dried lips, I can offer that lipstick.

3 yorum:

  1. çok güzel gözüküyo bende istiyoruumm :)
    evamia

    YanıtlaSil
  2. pembe kar taneleri gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle öyle görünüyor canım:):)
    .eva.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...