Menü

22 Kasım 2010 Pazartesi

Superdrug Sensitive Deep Cleansing Mud Mask


Geçen hafta Watsons raflarını karıştırırken bu ürünle karşılaştım. Superdrug markasını daha önce hiç görmemiştim ama fiyatını görünce neden olmasın diye düşünüp sepete attım :) Eve geldikten sonra markayı biraz araştırdım ve MUA'da ki olumlu yorumları da görünce kullanmaya karar verdim.
İki haftadır cildim gerçekten korkunç bir durumda. Yüzümde hayatımın hiç bir evresinde olmadığı kadar sivilce var ve kozmetik ürünleri bir kenara bırakıp doktorumun verdiği ilaçlara yönelmiş durumdayım. Bu yüzden de benim bu maskeden beklentim yüzümdeki sebum oranını dengeleyip, yüzümü rahatlatmasıydı ve bu görevini de tam anlamıyla yerine getirdi.

Last week I saw this product when I was in Watsons. I've never heard Superdrug before but when I saw the price, I decided to give a chance. When I came home, I made a quick research on the internet and saw the positive reviews on MUA. My skin is totally broke out for two weeks like there has never been before. So I gave up with cosmetics and started to use my medicines which my doctor gave. That's why my expectation from this mud mask  was to balance the sebium and relief the redness on my face. And it is fully completed the mission.

Sonuç olarak 4 liralık bir ürün için mucizeler yaratan bir ürün diyebilirim. Hatta bir çok pahalı markadan daha iyi performans gösterdiğini söyleyebilirim. Elimdeki ürün bittiğinde diğer çeşitlerini de denemeyi düşünüyorum.

I can say that it made miracles for a 3 dollar product. Actually it is better than the expensive ones. I want to try the other masks from the mud therapy collection.



1 yorum:

  1. Ne mutlu sana canım, sorununun azalmasına sevindim!
    Bu markayı ben de merak ediyordum, yorumundan sonra mutlaka bakacağım =)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...