Menü

11 Kasım 2010 Perşembe

Fondöten Dosyası (Foundation File ) - Vol I


Bunlarda benim fondötenlerim. İlerleyen günlerde hepsinden ayrıntılarıyla tek tek bahsedeceğim. Şimdi kısaca değinecek olursam en sevdiğim fondöten Christian Dior Forever,sonra Maybelline Affinitone ve Max Factor Lasting Performance. Golden Lady de güzel ama en açığını almama rağmen koyu duruyor bende. Rosense ise tam bir felaket.Yüzüme maske sürmüşüm gibi duruyor. Allah'tan bunu satın almadım. Rosense'de ki görevli testerını hediye etmişti. Benim cildim karma-yağlı arası bir cilt. Zaman zaman da kuruduğu da görülür ve çok hassastır. Aynı zamanda dönemsel sivilcelerim de çıkar. Ne kadar kompleks bir cildim var değil mi? Başa çıkmakta zorlanıyorum çoğu zaman :(( Bu fondötenlerle sivilce , alerji, tahriş gibi sorunlar yaşamadım. Acaba hangi fondötenden bahsetsem ilk önce:)) Siz ne dersiniz?

Those are my all foundations. I will talk about one by one in previous days. But let me give you a clue about them. Christian Dior is my favourite, than I like Maybelline Affinitone and Max Factor Lasting Performance. Golden Lady is also good byt it is dark for my skin whether I bought the lightest one. Rosense is a total disaster. However I didn't buy it, the saleswoman gave me the tester. I have a combi to oily skin and I have acne issues sometimes.How complex skin isn' it? I have hard times with my skin :(( But I didn't have any problem with these products.
 





5 yorum:

  1. bence de dior İlknur'cum çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. yarın dior geliyorrr öyleyse:)

    YanıtlaSil
  3. dior nude ile forever en çok merak ettiklerim ama sıra gelmiyor bir türlü..bu aralar bobbi brown'a taktım:) bloğunuz hayırlı olsun bu arada kızlar, ancak üyelik alıp yazabildim bugün.:)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler Ela Bobbi Brown bu aralar bende de takıntı haline geldi bir ara bununla ilgili bir post hazırlayayım

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...