Menü

14 Kasım 2010 Pazar

Diorskin Forever Fondöten 010


                        
Ben bu fondöteni alalı 2 aydan fazla olmuştur. Aslında Dior Nude almayı planlıyordum ama Sevil'deki satıcı Forever'ı gösterince, tam benlik olduğunu düşündüm ve Foreverı aldım:)) Nude'un yapısı biraz daha kalın Forever'a göre.

I have thise foundation for almost 2 months. Actually, I was thinking about to buy Dior Nude but when the saleswoman show me Forever, I noticed that Forever is more suitable for me. Nude's texture is thicker than Forever.

Gelelim benim fikirlerime; (okurken cildimin karma-hassas-sivilceye meyilli olduğunu da göz önünde bulundurun)

Than when it comes to my thoughts ; (please consider that I have a combi to oily, acne prone skin )

*Çoğu fondoten gün içerisinde özellikle burnumun üstünde yağlanma yapar.Forever'da yağlanmayı önlemedi.Çünkü yağ içeriyor.Dayanılmayacak derecede bir yağlanma kesinlikle söz konusu değil.

*Most foundations make a shiny nose during the day because of the oil. Forever doesn't protect me from this but it's definately not in a high level.

*Ve en önemlisi yoğun bir fondöten değil.Kalıp içinde hissetmiyorsunuz kendinizi.Renkli nemlendirici kıvamında diyebilirim ama ona göre daha kapatıcı.

*The most important think is that Forever is not a heavy, thick foundation. Ypu don't feel like you are wearing a mask. It is more like a tinted moisturizer.

*SPF 25 içermesi de harika.Özellikle kış mevsiminde güneş kremi ihtiyacımızı fazlasıyla karşılar diye düşünüyorum.Yazın hassas ciltler için yeterli olamayabilir.

*It contains SPF 2 which is a super thing. I think it is enough for especially winter days. Maybe it can not help sensitive skins in summer.

*Yani ben çok memnun kaldım Diorskin Forever'dan.Bir daha alır mıyım? Evet alırım.Belki şu an ki işsiz,güçsüz halimle almam ama ileride mutlaka tekrar alacağım fondötenlerden.

*I'm really satisfied from Diorskin Forever foundation. Do I think to buy again! I will definately buy it again.

*Renk seçenekleri fazla olan markalardan biri Dior. Almak isterseniz kendinize uygun tonu mutlaka bulursunuz. Bendeki en açık tonu 010 numara.

*Dior is one of a brand that has a spesific colour shades. If you want to buy one for yourself, you can easily find your colour. Mine is the lightest shade, number 010.

Fiyatı : 96TL'ye almıştım Sevil'den yanılmıyorsam.Çilekte fiyatı 70 civarında.

Price : It is nearly 62 $ . You can find it for a cheaper price from Strawberrynet


                                  ÖNCE(BEFORE)                                   SONRA(AFTER)

İlk fotografta yüzümde hiç birşey yok. Dudağıma yakın kısımlarda sivilce izlerini görüyorsunuzdur. Suratım biraz asık kusura bakmayın. Balkonda çektim net görüntü elde edebilmek için. Etraftan insanlar garip garip bakınca öyle oldu:)

İkinci fotografta forever fondöten var. Ben fondöteni elimle uyguluyorum. Elime bir kaç pompa sıktıktan sonra, alnıma, yanaklarıma, çeneme, burnuma noktalar halinde sürüp, dağıtıyorum. Dağıttıktan sonra fondöten süngeriyle hafifçe üstünden geçip, homojen hale getiriyorum.

In first photo, I don't have anything on my face. You can see my acne scars around my lips. 
In second photo, I have Christion Dior Forever foundation on my face. I apply this foundation with my fingers. I pump a tiny bit foundation to my fingers an than I apply it to my forehead, my chin, my nose  and than I'm spreading it with a sponge. 

İçindekiler/Ingredients:Aqua(Water),Cyclopentasiloxane,Alcohol,Isododecane,Cetyl PEG/PPG-10/1
Dimethicone,Acrylates/Dimethicone,Copolymer,Acrylates Copolymer,Sılıca,
Sorbitan  Sesquıoleate,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Sodium Myristoyl Glumate,
Disteardimonium Hectorite,Alumina,
Aluminum Hydroxide,Parfum(Fragarance),Tetrasodium EDTA,Propylene Carbonate,Linalool,Dimethicone,Limonene,Butyphenyl Methylpropional,Benzyl Salicylate,Citronellol,Methylparaben,Alpha-Isomethyl Ionone,BHT,Butylparaben,Ethylparaben,Isobutylparaben,Propylparaben.

8 yorum:

  1. shaynam süper olmuş bu fondoten sana,çok yakışmış ve çok kapatmış cildini,e ciltte güzel olunca:))

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim özgem:X öbür yanağım biraz sorunlu aslında ama o tarafını çekmedim:)

    YanıtlaSil
  3. canım kızma ama bence bu renk sana uymamış . . dekoltenle yüzün arasında uyum yok eğer fotodaki gibi duruyorsa . bir daha alırsan rengini daha iyi seçmelisin . mine

    YanıtlaSil
  4. olur mu öyle şey hiç.kızmadım tabiki.haklısın %100 uymadı ama benim cilt tonuma uygun fondoten bulmam çok zor oluyor.varsa bana uygun önerebileceğin renk tonu çok memnun olurum:X

    YanıtlaSil
  5. canım ben de aynı sorundan muzdaribim . cilt tonumuzu da aynı gibi gördüm sanki . ben 2 fondöteni karıştırıp uyguluyorum genelde . affinitone un en açığıyla bi koyusunu karıştırıyorum en yakın öyle oluyor . karıştırması da zor değil elimi palet gibi kullanıyorum , çok zahmetli olmuyor .mine

    YanıtlaSil
  6. Cildimin tonuda bu fotodakinden daha beyaz ve donuk aslında.Burda buğdayımsı çıkmış:))
    Bende zaman zaman senin gibi karıştırıyorum renkleri.Affinitoneun en açığını kulanıyorum bende.Yakında swatchlarım..

    YanıtlaSil
  7. Bu renk sorunu bendede var cnmya..Bi türlü bulamıyorum istediğim gibisini:(Ama yinede kullandıklarım arasında en uygunu diorun 1 le biten fondöten numaraları sanırım..21im ben nude ve foreverda şimdilik.Rengim sol resmindekine benziyor galiba yarım ton kadar koyusu olabilir:)Ben itsbea(kraliceleoparus) bu arada..

    YanıtlaSil
  8. Forever'dan sonra Nude almayı istiyorum.Onda 21 bakarım canım öyleyse.Fotodakinden biraz daha soluk rengim.
    Bir gün açıklı koyulu fondotenleri karıştırıp kendi tonumu yakalayacağım:)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...