Menü

29 Kasım 2010 Pazartesi

Alışveriş ve Henna Treatment Wax - Shopping and Henna Treatment Wax


Bunların çoğunu yakın zamanda Watsons'tan aldım.Bir de fotografta olmayan Maybelline define a Lash rimel aldım.

I bought most of them from Watsons. I forgot to add my new Maybeline Define A Lash Mascara.
  • Excipial Hydro
  • Destek Hint Yağı(Aktardan alındı.) Castor Oil
  • Palmolive Spa
  • Watsons disk pamuk - Watsons Cotton Discs
  • Şemsiye - Umbrella
  • Watsons topuk çatlak kremi(Bunu da yanılmıyorsam 20liralık alışverişi geçenlere 2,99'a veriyolardı.Normal fiyatı 9liraydı.) - Cracked Heel Cream
  • Çamur maskesi. - Mud mask   TIKTIK - CLICK
  • Pastel Limited Colection 301 numara
  • Dermovate krem(Eczaneden alındı) - Dermovate cream (from pharmacy)
  • Banat 3'lü diş fırçası.Ben diş fırçalarında genelde uygun olanları alıyorum.Çünkü gittiğim diş doktolarının hepsi diş fırçasının değil,diş fırçalama tekniğinin daha önemli olduğunu söylüyorlar.Bana da çok mantıklı geliyor.) - Banat toothbrush ( I usually buy cheap ones; my denstist keeps saying, the important thing is the brushing method )
  • Dove invisible dry ve Rexona roll-on'lar.
  • Bir de buraya eklemeyi untuttuğum saç cilası var.Ondan şimdi bahsedeceğim ama:)) - There is  also a hair product which I forgot to add here.
  • İlerleyen günlerde kullandıklarım hakkında detaylı bilgiler vereceğim. - I will talk about the details in previous days.
                                            
                                                 Henna Treatment Wax


Yoğun etkili saç bakım cilası saçlarınızı hızlı bir şekilde derinlemesine etki ederek saçlarınızın yeniden canlanmasını sağlar.
Kına bitkisinin yapraklarının öğütülmesiyle elde edilen saf kına saçın canlanmasını sağlar.Bu kına içeren saç bakım cilası saç kreminden farklı olarak saçın beslenmesini de sağlar.Sürekli kullanım halinde saçlarınızındaha güçlü,güzel görünümlü ve parlak olmasını sağlar.


This intensive treatment wax restores your damaged hair and makes your hair look alive. It is made from henna and you can have better results with a regular use.


Saçlarım son zamanlarda kabarmaya başlamıştı.Normalde şampuandan sonra saç kremi kullanmıyorum.Sıvı saç kremleri var ya hani fön suyu veya saç açıcı adıyla satılan onlardan kullanıyorum.Sanırım son zamanlarda yetersiz gelmeye başladı.Bende daha etkili olur diye maske arıyordum ama Watsons'ta gezerken bu ürüne denk geldim.Alsam mı almasam mı derken 2,99TL gibi bir fiyatı olunca alıp denemekten zarar çıkmaz dedim:))

I have a hair frizz problem with my hair lately. Normally I don't use hair conditioner when I wash my hair. I prefer liquid spray conditioners to protect my hair from heat. I was looking for a hair mask for better results, until I found this in Watsons. Yes, it is one of my cheap exploration from Watsons :)
Dün ilk defa kullandım.Yapısı bildiğimiz saç kremi gibi.Evet biraz zahmetli,önce saçını havluyla kurut,sonra havluyu sıcak suyla ıslat ve sarıp bekle.Ben sabrettim bunların hepsini yaptım ve gerçekten değdi.Yalnız ben saç diplerime sürmedim.Saçımdaki kuruluk,kabarma gitti.Dalgamsı olan saçımın dalgaları çok hoş gözüktü.Tararken sıvı saç kremi bile sıkmadım ve çok kolay açıldı saçlarım.Kına koku var sahiden ve hala kokuyor temiz temiz.Kısaca ben bu ürünü çok sevdim.Hem ucuz hem de işe yarar bir ürün ve kesinlikle sizlere de tavsiye ederim.

The texture of the wax is like an ordinary conditioner. Yes, I admit that it is a little bit exhausting to do all the steps liike wash your hair,  dry your hair than use wax, wrap your hair with a towel and wait. But it's worth. I didn't need an extra conditioner to my hair. My dry and frizzy hair has gone. My hair waves look better. I even did'nt have a problem with brushing my hair. In summery, I loved it. It is cheap and definately works.

5 yorum:

  1. shaynam ne güzel şeyler almışsın,çamur maskesini çook merak ettim,bir ara ayrıntıları alırım senden,öpüldünn:)

    YanıtlaSil
  2. dermovate krem ne işe yarıyor
    en yakın zamanda bununla ilgili bir post isteriz :)

    YanıtlaSil
  3. Özgecim sağol canım.Birkaç kere kullanayım yazarım maskeyle ilgili ayrıntıları:X

    orti dermovate benim alerjilerimin şahlandığı dönemlerdeki kurtarıcım.yazarım tabi en kısa zamanda:X

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullan canım yeni cicilerini:)

    YanıtlaSil
  5. henna treatment wax icin bana ulasabilirmisin ?
    emreuyarr@hotmail.com

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...