Menü

15 Ekim 2010 Cuma

Küloğlanımız iyileşiyor :)



Bu Küloğlanımız evimize 2 hafta önce geldi. Sırılsıklamdı ve donmak üzereydi. Bir ayağı tutmuyordu, tek gözü iltihaptan kapanmıştı ve güçlükle nefes alıyordu. Karnı parazitle doluydu. Öyle ki önün koyduğumuz sütü bile içmeye hali yoktu. Yaşayacağına dair pek umudumuz yoktu ama onu yaştmak için savaştık. O da bizimle birlikte yaşam savaşı verdi. Anneciğim onunla bir bebek gibi ilgilendi, saati saatine ilaçlarını verdi, altını temizledi.
Artık eve gittiğimde kutusundan kafasını çıkarmış bir çift göz karşılıyor beni. Gözü neredeyse tamamen iyileşti. Aksamadan yürümeye başladı. Tuvaletini kuma yapabiliyor. İlaç seanslarından sonra da bize bu şekilde poz veriyor. Onun dışında bol bol uyuyup, yemek yiyor. Şu anda parazitleri ve akciğer enfeksiyonu için tedavisi devam ediyor. Sağolsun veterinerimiz Samira Hanım da bizi bu konuda çok yardımcı oldu.
Bebeğimiz bir hafta sonra tamamen iyileşmiş olacak, bununla birlikte yuva arayışlarımız da başlamış olacak. O gidecek, yeni bebekler gelecek. Bu dünyalar güzel tüy yumağı Küloğlan'ımızı sahiplenmek istemez misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...