Menü

12 Ekim 2010 Salı

Bioderma Sensibio H2O


Cidi son derece hassas olan bendeniz uzun süredir makyajımı temizlerken yüzümü de birlikte çıkarmayacak; nazik bir makyaj temizleyicisi arıyordum. Aynı şekilde lens kullandığım için de göz makyajı temizleyicilerinde de aynı özellikleri arıyorum. Fakat bu güne kadar hassas ciltler için kullandığım ürünler makyaj çıkarma da hep yetersiz kaldı. Makyajımı çıkartan temizleyiciler ise genellikle yağlı vıcık vıcıktı ve cildimde, gözlerimde kaşıntı yaratıyordu. Bioderma'nın bu temizleyicisini uzun zamandır almayı düşünüyordum fakat ne yalan söyleyeyim su gibi göründüğünden ve hassas ciltler için olduğundan benim waterproof makyajımı çıkarmayacağını düşünüyorum; ta ki bu hafta kullanmaya başlayana kadar :) Kendisini bundan sonra ömür boyu kullanacağım makyaj temizleyici olarak adlandırabilirim.

I was looking for a sensitive face cleanser for my make up for a long time. Besides I'm wearing contact lenses so I have also senstive eyes and eye area. But all sensitive make up removers were not enough for my eye make up and all strong make up removers were strong enough to break out my skin. I was thinking about to buy Bioderma Sensibio H2O cleanser but I always thought that it's not enough for my eye make up cause it looks watery. Than I started to use it and guess what? I finally found my make up remover for lifetime.



Pıt pıt pamuklara damlatıp yüzümü kolayca temizleyebiliyorum.Yüzde yağlı bir his bırakmıyor ve benim hassas cildimde sivilcelerimi pörtletmiyor. Hatta yüzümü bununla sildikten sonra yıkamaya ve nemlendirici sürmeye gerek bile kalmıyor bence. Göz makyajı temizliğinde çok ümitli değildim ama o konuda da hiç sorun yaşamadım şöyle ki;

It doesn't feel oily after I clean my face with this and it doesn't breake out my skin. I even don't need to wash and moisturize my face after using it. I did't expect miracles as an eye make up remover but it made a good job


Bir çift bol eyelinerlı, waterproof rimelli temizlenmesi gereken gözümüz vardı.Sonrasında ise;
We have a pair of eyes with lots of eyeliner and waterproof mascara. And after that,


Pufff! Makyajlı gözlerimiz kurbağaya dönüştü :)  Makyajdan eser kalmadı üstelik gözlerimi de yakmadı
Poof, eye make up has gone and my eyes turned to a frog again :)  Actually I didn't feel any burning in my eyes at all.

Uzun zamandır aldığıma en çok memnun kaldığım ürün heralde bu olmuştur. Fiyatı 48 lira ama 500 ml'lik kocaman bir şişe olmasından dolayı beni uzun bir süre götüreceğini düşünüyorum.
This product is my favourite of all time shopping. It costs nearly 30 dollars but it's a 500 ml huge bottle.

6 yorum:

  1. işte yana yakıla aradığım ürün, teşekkürler Seher'cim

    YanıtlaSil
  2. rica ederim şekerim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil
  3. cilt tipimiz aynı sanki bizim..ama bazen yakmıyor dediğim ürün sonradan yakmaya başlıyor????öyle bir şey oldu mu?hala yakmıyor mu?

    YanıtlaSil
  4. bir seçenek de solgarın 1000lik c vitamini;sivilcelerimmin iyileşmesini hızlandırıyor..

    YanıtlaSil
  5. Ben 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)

    bu arada ben de 1000 mg lık c vitamininden kullanıyorum Solgar'ın ama sivilcelerime bir etkisini göremedim ühühü

    YanıtlaSil
  6. aldım bu ürünü:))çok da hoşuma gitti!!!gözümü yakmayan temizleyici bulmak öyle zor ki!!mary kay ve amway dışında hepsi yakmıştı..memnun kaldım:)çok teşekkür ederim:)
    sivilcelerin iyileşmesini hızlandırıyor sadece;çıkmasını engellemiyor:(dr murad'ın besin takviyelerine bakıyorum bu ara..strawberryden pure skin'i alacağım sanırım..içinde a vitamini var ve sivilcelerin baş düşmanı!!

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...